Autós navigáció segítség?
-Milyen autós gps-el lehet úgy megtervezni az utat, hogy én adom meg, melyik városokon haladjon át (pontról-pontra), és ha kell akkor újra tervezze az útvonalat? Eddig, amit találtam az olyan volt, hogy induló pontot és az uticél végét lehetett csak bejelölni, de a saját útvonalamat nem?
-Interneten találtam olyan lehetőséget, h a google.maps segítségével megtervezhetem az utamat és lementhetem kmz vagy kml fájlban. Azt valahogy áttudnám küldeni a navigációra és aszerint navigálna engem, ahogy elkészítettem az útvonalat?
Nem drága, de jó navit szeretnék TomTom és Garmin közt gondolkozom, Tomtom start 25, Garmint meg nemtudom. Szerintetek?
Ha ilyet akarsz (mert lehet) megadod köztespontként a városokat (mint írták), csak ne lepődj meg, ha bevisz a városközpontba...
Igaz a navigátor ki is fog vezetni.. Csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!