Apple air tag helyett van olcsóbb megoldás?
Figyelt kérdés
Érdemes ilyen kütyüket használni?2023. febr. 13. 22:04
1/5 anonim válasza:
Ha nagyon feledékeny és elhagyós vagy, akkor igen.
Meg ha olyan helyen laksz ahol van rajtak kivül másnak is iPhoneja.
Mert ha elhagysz egy Airtaget, akkor az egy másik iPhonehoz fog tudni kapcsolódni, műholdakhoz például nem.
2/5 anonim válasza:
Van sok másik féle, pl. már a mediamarktban is lehet találni, meg más elektronikai cuccos oldalon. Nekem a fülhallgatómba (Skullcandy) van beépítve Tile, azt szeretem nagyon, jól működik, itthon nem lehet kapni tageket ha jól tudom, de külföldről biztos lehet szerezni.
3/5 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert Youtube-on arra ajánlották, hogyha rep. géppel utazom, tegyem a csomagba, akkor hamarabb meglesz, ha elvész, de félek, hogy csak annyival nagyobb lesz a veszteségem, ha ilyen történne.
2023. febr. 13. 22:27
4/5 A kérdező kommentje:
22:12 És a Mediamarktban, meg máshol milyen kulcsszóval keressem? Mert nyomkövetőre, csak egy gyerekeknek való okosóra jött fel.
2023. febr. 13. 22:30
5/5 anonim válasza:
Uh, ne haragudj, még karácsonykor néztem ezeket, mediamarktban valóban csak airtag van. Alza.hu és emagon voltak másmilyenek. Bár most hogy írtad hogy csomaghoz kéne, ezek nem hiszem hogy jók, mert a telefonhoz kell kapcsolódniuk hogy jelezzenek. Valószínűleg egy Tile, airtag vagy a samsungos lehet jó erre, bár azokat sem használtam még. Azoknak nem ismerem a működési elvét, de szerintem (a fulesbol kiindulva) az is csak azt írja az appon hogy hol voltak utoljára összekapcsolva (pl. egyszer otthon voltam és visszajöttem albiba, nem volt meg az egyik füles a tokban. Raneztem az appra, az azt mondta hogy otthon látta utoljára. Aztán kiderült hogy a zsebemben volt csak kikapcsolt és így nem jelzett) Ez Tile, mondom nem használtam airtaget. Remélem tud majd valaki hasznosabb infót adni neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!