Melyik lenne számomra a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Fényképező géphez kicsit is értő embereket kérdezném. Szeretnék venni egy gépet, csak hobbi célra. Kirándulásra, állat fotózásra. Melyiket javasolnátok illetve melyiket nem a felsoroltak közül? Melyik szerintetek az ami legjobban megéri és a legjobb paraméterekkel rendelkezik?

Köszi!

[link]

[link]

[link]

[link]

Illetve még a Canon Eos 4000d-t néztem.

2019. máj. 12. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:

A bridge gép (a linkeken lévők) turistáknak valók. Azt nem mondom, hogy rossz, de ha érdekel a fotózás, nagyon hamar kinövöd és nem fogod tudni fejleszteni sem. Arról nem is beszélve, hogyx az ár/teljesítmény aránya elég szar. Szóval drága gépek.

A Canon 4000D egy DSLR gép. Kezdő fotósnak tökéletes. Ténylegesen bele lehet kóstoni a fotózás alapjaiba.

...de te tudod, hogy mit szeretnél. Ha csak kattintgatni, akkor tényleg elég egy bridge vagy egy kompakt gép.

2019. máj. 12. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem kell mindenkinek DSLR. Ráadásul ne ezt a sz*t ajánlgasd már.

Én azt mondom, a Sony kiszolgálna téged, ez egy komoly gép, minden manuális nyalánksággal, kihajtható kijelző stb., és lásd kivel van dolgod, még itt két év gari és még spóroltam is neked:

[link]

2019. máj. 12. 13:24
 3/3 anonim ***** válasza:

"Nem kell mindenkinek DSLR."

Nyilván ez igaz, különben más gépeket nem lehetne eladni. Azt viszont látni kell, hogy a kompakt és bridge gépeknek nagyon komoly korlátai vannak a DSLR-hez képest. Úgy gondolom, akiben már megfogalmazódott az igény, hogy szép képeket szeretne készíteni, és nem csak az utazási emlékeit akarja rögzíteni, annak érdemes DSLR irányba indulnia.

Szerintem a legjobb megoldás, amit tehetsz, ha veszel egy olcsó DSLR gépet, akár használtan, és beíratkozol egy fotós tanfolyamra. Sokkal-sokkal nagyobb élmény lesz így a fotózás, mintha bármilyen szuper gépet vásárolnál. A tanfolyam végére tudni fogod azt is, hogy milyen gépre van szükséged, mik azok a szempontok, amik Neked fontosak.

2019. máj. 13. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!