Melyik eszköz lenne a legmegfelelőbb számomra ha irodai munkára szánom?
Laptopot/notebookot/Macbook/ultrabookra lenne szükségem, max 150-160 ezret szánnék rá és a használt is jó. Főleg irodai munkára használnám. (szövegszerkesztés, internetezés, cikkek írása táblázatkezelések stb.)
Ami fontos számomra:
azonnal használatra kész legyen (ne tartson 5 percig a bekapcsolás vagy alvó állapotból ébredés)
üzemidő legyen legalább 5-6 óra
Legyen villámgyors, az irodai munkákhoz szükséges programok gördülékenyen és gyorsan fussanak (böngésző, word, levelezőrendszer ne percek alatt nyíljon meg)
Köszönöm a válaszokat!
Esetleg 250-460-ért kapsz egy i5-ös ssd-s ultrabookot, ennyiért nem. Az üzemidő indukálja a 460 környéki árat.
Ami ennyiért van: hdd + ha szerencséd van, i3 = hosszú bekapcsolás + maximum 3-4 óra üzemidő. Hangsúlyozom, ha szerencséd van.
500€-ért vettem egy notebookot a napokban, tapasztalatot még nem tudok írni. De a specifikációi:
i5 (7. Generációs, 2 magos, energiatakarékos)
4GB RAM
250GB SSD
Full HD felbontás.
Szerintem irodai munkára több, mint elégnek kéne lennie, de majd meglátjuk. Írok egy linket, szerintem megnézni érdemes. Továbbá az SSD-s MacBook Air is jó választás lehet. Prémium anyaghasználat, gyors, jó üzemidő, elegáns. De ennyiért jó, ha kapsz használtat. Még a 12-es MacBook is jó lehet.
Az általam vásárolt gép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!