Melyik hangszóró lenne számomra a legmegfelelőbb árértékarányú? Részleteket, konkrétumokat alább kifejtettem.
Üdv!
Egy 99-es évjáratú háromajtós Audi A3-asba szeretnék hangszórókat választani, de nem tudom, hogy melyik termék lenne a legjobb árértékarányú számomra.
Egy Pioneer 180UB fejegységem van (4x50 watt), külön erősítőt egyelőre nem szeretnék, nem feltétlenül baj, ha marad "tartalék" a hangszórókban. Sőt. Előre alul egy 13 centisnek, fent pedig a kicsi magassugárzónak van hely kialakítva. Hátul pedig 165-ös hely van, de ott nincs lehetőség az ajtópanel átalakítása nélkül arra, hogy külön építsek be magassugárzót. Tehát előre egy 13-as szettet, hátulra pedig lehetőleg egy 16 centis koax mélyközepet szeretnék vásárolni.
Leginkább jazz-t, rockot hallgatok; nem szeretem a mosolygörbét, fontos, hogy a mélyek mellett a középtartomány is hallható legyen. Inkább a realisztikus tisztaságot, mint a torzított mellkasdobogtató hangzást preferálom.
Az összeg, amit rászánnék, maximum 45-50 ezer forint.
Mielőbbi segítségnyújtásotokat előre is köszönöm!
Üdv!
Elég nehéz jazz-re és rock-ra jól szóló cuccot összerakni, mondhatni fejről sose fog jó lenni. :) Ennyi pénzből felesleges 4 hangszórót venned (meg egyébként is inkább 2 rendes). Előre egy 16-os szettet befaragnék egy kiemelővel + némi ajtószigetelés.
Látom írtál a PH topicba is, ott úgyis segítenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!