Mit gondoltok? Erdemes vennem komolyabb kamerat?
"A kornyezetem szerint extra jo kepeket csinalok "
Tipikus buborék. A környezeted nem akar megbántani, ezért megdícséri a képeidet. Tedd ki ide, itt megkapod a fikát is majd rendesen :)
"A kornyezetem szerint extra jo kepeket csinalok"
A környezeted laikus. Ha valós képet szeretnél kapni a fotóid minőségéről, szakmabelit kérdezz, lehetőleg többet is!
Ha szeretnél a fotózásba időt, energiát ölni, akkor persze, érdemes fejleszteni az eszközeidet. De ha "komolyabban" szeretnél foglalkozni a fotózással, számíts arra, hogy nem csak fényképezőgépet fogsz venni, hanem egyéb eszközöket is - szinte mindegy is, hogy a fotózásnak melyik ága érdekel.
Először lépj ki a környezetedből, és kérd ki idegenek, hozzáértők véleményét. Példáulul mutasd meg nekünk a legjavát.
Ez az egyik fele a dolognak.
A másik meg az, hogy ha te szívesen csinálod, akkor ne másoktól tedd függővé. Ha belefér a keretbe, vedd meg, amit jónak látsz.
Szerintem nem annyira érdekes hogy milyen képeket csinálsz most
Ha szeretsz fotózni vegyél egy komolyabb gépet
De ne valami sz@r bridge-et...!
És próbáld ki azzal mit tudsz
Úgyis a saját örömödre fogod csinálni és nem azokéra akik itt meg akarják mondani a frankót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!