Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szerintetek lassan 22 evesen...

Szerintetek lassan 22 evesen kesö elkezdeni a fotozast, mint leendö komolyabb hobbit?

Figyelt kérdés
A wowon meg a metal zeneken kivül semmi hobbim nincs, amire azt mondanam, hogy ertek hozza. Ti mit gondoltok?

2018. nov. 12. 23:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pfff késő?? Ilyen fiatalon sértő egy kicsit ilyet mondani... amugy semmi sohasem késő...de ilyen fiatalon .....50 évesen is csinálhatod mint hobby, az nem a kortól fugg hogy valaki olyat csinal amit szeret...
2018. nov. 12. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne késő egy hobbit elkezdeni?

Én 30+ vagyok, de én is most jöttem rá, hogy szeretek fotózni.

2018. nov. 12. 23:13
 3/7 A kérdező kommentje:
wow, nagyon köszönöm a gyors valaszokat. holnap beszerzek egy kezdö fenykepezögepet.
2018. nov. 12. 23:20
 4/7 anonim ***** válasza:
35 éves vagyok, mostanában tört rám a fényképezési mánia, igaz egy haverommal régebben is téma volt a telefonokkal való fényképezés, de az még abban az időben kb. amikor egy 3 MP-es kamerájú mobiltól seggre ültünk. Fényképezővel mostanában foglalkozok, van egy kompakt panasonic tz57-em, nem igen felelt meg az elvárásaimnak, úgyhogy vettem egy használt sony a5000-t. Már jobb valamivel, ellehet szórakozni az obikkal, meg megy vele a pénz is, mint szinte minden más hobbinál.
2018. nov. 13. 06:23
 5/7 Bubuka508 ***** válasza:
Soha nem késő semmit elkezdeni, főleg egy hobbit nem. Mindenki maga dönti el, mi késő számára és mi nem (kivéve, ha fizikailag lehetetlenné teszi valami akadály), de az én véleményem ez.
2018. nov. 13. 10:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Netes ismerős nyugdíjasan kezdte el a természetfotózást, olyan képeket csinál, hogy kopog az áll.
2018. nov. 15. 12:12
 7/7 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok. És kB két éve kezdtem amatőr fotóskodni. Hobbiként csak. Facen több csoportba is benne vagyok. Ahol tanulunk egymástól és szebbnél szebb képeket osztunk meg egymással. Soha nem késő elkezdeni.az a lényeg hogy te szeresd csinálni és örömöd leld benne
2018. nov. 15. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!