Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik kompakt fényképező éri...

Melyik kompakt fényképező éri meg legjobban az árát szerintetek? Linkkel

Figyelt kérdés

[link]

Igazából tetszenek a kihajtható kijelzős gépek. Bevallom nem szeretnék ában 100ezer felé menni max a canon sx 730 amit megvennék. A tz 80 is bejön, de ha má árban szinte ugyanannyi mint a canon amin kihajtható is a kijelző talán inkább azt venném.

Vagy vegyem meg az olcsób panasonic tz 70et?

Vagy valaki ajánlja a sony wx500at?

Eddig a canon a legszimpatikusabb...de nem tudom biztosan megérné e az árát...Vacilálok hogy talán így telefon után elég volna valami olcsóbb gép is. Valaki tudna segíteni esetleg ajánlani valami mást?

Nagyon szépen köszönöm aki veszi a fáradságot és segítségemre van!!!

2019. jan. 3. 00:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem azért magasztalom itt annyira a kompaktokat mert olyan jók. De ha valakinek kell a zoom, akkor kell. Kva drága és nagy méretű, nehéz lenne egy milc vagy dslr + obi ugyanolyan nagyítással...

Nekem is egy Pana GF2-m van, 12-32mm (24-64mm) obival, de érzem, hogy néha kevés. De a kicsi méret és súly volt a szempont. És persze nagyon éles rajza van.

2019. jan. 3. 12:42
 12/12 anonim ***** válasza:
#10: pont ugyanígy jártam én is, egy Panasonic bridge géppel kezdtem az örömködést, aztán nálam is a zajmentesítés vette el az idő nagy részét. Egy ideig még nálam volt kirándulásokon távcső helyett (meg azért jó fénynél szépen lehetett vele fotózni), de egy éven belül milcre váltottam.
2019. jan. 3. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!