Melyik kompakt fényképező éri meg legjobban az árát szerintetek? Linkkel
Igazából tetszenek a kihajtható kijelzős gépek. Bevallom nem szeretnék ában 100ezer felé menni max a canon sx 730 amit megvennék. A tz 80 is bejön, de ha má árban szinte ugyanannyi mint a canon amin kihajtható is a kijelző talán inkább azt venném.
Vagy vegyem meg az olcsób panasonic tz 70et?
Vagy valaki ajánlja a sony wx500at?
Eddig a canon a legszimpatikusabb...de nem tudom biztosan megérné e az árát...Vacilálok hogy talán így telefon után elég volna valami olcsóbb gép is. Valaki tudna segíteni esetleg ajánlani valami mást?
Nagyon szépen köszönöm aki veszi a fáradságot és segítségemre van!!!
Én sem azért magasztalom itt annyira a kompaktokat mert olyan jók. De ha valakinek kell a zoom, akkor kell. Kva drága és nagy méretű, nehéz lenne egy milc vagy dslr + obi ugyanolyan nagyítással...
Nekem is egy Pana GF2-m van, 12-32mm (24-64mm) obival, de érzem, hogy néha kevés. De a kicsi méret és súly volt a szempont. És persze nagyon éles rajza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!