Melyik kompakt fényképező éri meg legjobban az árát szerintetek? Linkkel
Igazából tetszenek a kihajtható kijelzős gépek. Bevallom nem szeretnék ában 100ezer felé menni max a canon sx 730 amit megvennék. A tz 80 is bejön, de ha má árban szinte ugyanannyi mint a canon amin kihajtható is a kijelző talán inkább azt venném.
Vagy vegyem meg az olcsób panasonic tz 70et?
Vagy valaki ajánlja a sony wx500at?
Eddig a canon a legszimpatikusabb...de nem tudom biztosan megérné e az árát...Vacilálok hogy talán így telefon után elég volna valami olcsóbb gép is. Valaki tudna segíteni esetleg ajánlani valami mást?
Nagyon szépen köszönöm aki veszi a fáradságot és segítségemre van!!!
Ezek közül nem is kérdés, hogy a RAW formátumot támogató, és 4k videóra is képes Panasonic-ot választanám.
Nagyobb kreativitást nyújt mint a többi, és a RAW miatt a képminőségen is lehet javítani utólag.
Hidd el hogy arányában megéri az árát. És az Edigitálnál most 100 ezer alatt van.
#5 Telefonban van 30x zoom? Hmm...? Ugye hogy nincs. Amíg ezt meg nem oldják a mobilokban, addig lesz létjogosultsága az ilyen szuperzoom kompaktoknak is. Csak értelmesen kell választani. A Sony és a Canon valóban felesleges vétel, de a Panasonic nem biztos.
Amíg nem fal méretű posztert akar nyomtatni, meg nagyítóval keresni a hibát a képen, meg DXoMark elemzést tartani, addig megteszi.
A Lumixok ár-érték arányban jók szoktak lenni.
Az említett kompakt Leica optikájában pedig nem fogsz csalódni.
Ki fogja hozni a szenzorból azt amit ki lehet...
Sajnos egyik sem, mindegyiknek kicsi a szenzora (1/2.3"), beltéri fényben vagy ISO 400 felett ezek jellemzően elvéreznek, nem lennél velük sokkal előrébb, mint telefonnal, hiába a RAW meg a 4k.
Ugyan nincs tapasztalatom velük, de ha nem ragaszkodsz a kihajtható kijelzőhöz, hasonló árkategóriában már kapsz prémium kompaktot 1"-os szenzorral és f2 körül induló rekesszel.
Canon PowerShot G9 X
Sony Cyber-shot DSC-RX100
Ezeket nézd meg, ugyanúgy 100k körül vannak. Amint láthatod, ezek nem tudnak produkálni 30-40x-es zoomot, csak 3x-osat (kell a hely a nagyobb szenzornak), de a képminőség kárpótolni fog.
...és jó, akkor már behozom ide a személyes perverziómat, a Fujifilm X-A10-et, 16-50mm-es kit obival kínálják most szintén 100 körül. Ez egy MILC, cserélhető objektívvel. Ennyiért szerintem ajándék (pár helyen 190-ért adják), ha nekem lenne 100k-m és egy forinttal se több egy új fényképezőre, valószínűleg ezt venném. De ez csak én vagyok, nem biztos, hogy neked ez beválna.
Ugyanolyan szenzor van bennük, mint a telefonokban, szóval max annyit tud kihozni ...
30x zoom, ahhoz állvány, képstabilizátor, nagy szenzor kéne helyette lesz egy homályos sötétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!