Melyiket válasszam?
SONY CyberShot DSC-W800:
SONY CyberShot DSC-W810:
Canon IXUS 175:
Miért mi mondjuk meg? Nem vagy önálló döntésképes személy?
Legyen mondjuk a W800, megveszed, nem tetszik, de bunkó volt aki ajánlotta nem is jó.
Fúj de utálom az ilyen embereket... kérdeznek valamit, és ahelyett, hogy segítenénk válaszadásunkkal a másikat, inkább még mi vagyunk felháborodva... tipikus magyar szokás.. Igen, tényleg, ez az Ő döntése, de tekintsünk már el ilyenkor a bunkózástól, bármennyire is nehéz, és adjunk választ.. Rendeset!
Kérdező: én a canon-t venném. Szerintem az egy jó márka.
"Kérdező: én a canon-t venném. Szerintem az egy jó márka."
Tehát szerinted a Sony nem egy jó márka?
Kérdező, szerintem vedd a Sony-t, mert szerintem meg az a jó márka.
#3 Neki van amúgy igaza, nincs sok különbség, szenzor kb. ugyanaz, képminőség ugyanaz, most hogy egyik iso 1600 vagy 2400 mindegy, utóbbi még használhatatlanabb lesz.
Videóban azt kell nézni van egy hd, full hd, videó közben zoom illetve AF.
Kb. ennyi... #4-es te meg nagyon lényegeset, hasznosat válaszoltál. Ha te segíteni jöttél ide, akkor indokold is meg miért azt vegye.
Talán a legértelmesebb gép ezek közül a W810, Sony azért elég jó gépeket gyárt, kompaktok közül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!