Melyiket válasszam? (A többi lent)
Figyelt kérdés
2 gépet néztem ki magamnak, de nem nagyon tudom, hogy melyiket válasszam. Melyik csinál jobb minőségű képeket?
Kamerák:
-Fujifilm Instax Mini 25 instant kamera
-Fujifilm Instax Mini 8 instant kamera
2016. máj. 18. 15:28
3/9 A kérdező kommentje:
Anyukámnak lenne születésnapjára, mivel már régóta szeretne egy ilyet :))
2016. máj. 18. 20:42
4/9 anonim válasza:
"2 gépet néztem ki magamnak"
Akkor most neked lesz vagy anyukádnak? Esetleg a Denveri Musztángok bajnokcsapatának?
Egyik sem csinál jó minőségű képet. Egészen kicsi papírképet csinál, nem digitális. Nem jó semmire, csak bohóckodni.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem nekem lesz, rosszul fogalmaztam :DD
2016. máj. 18. 21:19
6/9 anonim válasza:
Anyud tudja hogy ezek analóg fényképezők? Nem digitális képet állítanak elő. Egyébként nem tudom többiek miért kötekednek.
Mindenesetre az csak egy dolog hogy jól néznek ki, inkább valami hasonló csajos gépet nézzél de digitálisat.
Árukereső nevű oldal segít ebben.
7/9 anonim válasza:
Gyanítom, nem véletlen az analóg gép választás. Tipikus anyuka/nagymama ajándék, aki nem akar bíbelődni a számítógéppel, hanem egyszerűen megfogja a papírképet és örül neki. Szerintem jópofa ötlet, de kalkuláld bele, hogy anyagilag nagy ráfizetés (még utángyártott fotópapírból is 300 forintra jön ki egyetlen kép).
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2016. máj. 20. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!