Legjobb nem kompakt fényképező 60000 forintig?
Jófogáson keresgélj. Ennyiért tükörreflexesek is vannak objektívvel.
Aztán ha meglátsz egy szimpatikusat, ráguglizol, elolvasod mit ír róla a dpreview.com, a paramétereit-funkcióit, és a többi és a többi. Ha nem tetszik amit olvasol róla, túrod tovább a jófogást... Havonta változik a kínálat.
Egyébként a helyedben egy bridge-t vennék. Tekergetni nyomogatni állítgatni azt is lehet. Aztán majd váltasz, ha lesz pénzed. (Marha drágák ám az objektívek!)
-...-
Egyébként eleinte én is így voltam, írogattam fészbukcsoportokba, kérdezgettem ismerősöket, meg minden, nem sok eredménnyel... Maradt hát a guglizás, böngészés, olvasgatás. Így aztán ragadt rám annyi fényképezőgépes tudás amivel már jutottam valamire.
Dpreview, cameradecision, whatdigitalcamera, dxomark.com, pixinfo.com, fotozz.hu, ezeket olvasgattam a legtöbbet.
(ketteske vagyok)
Akadnak még jófogáson őskövület vázak viszonylag olcsón (többségük nem SD-kártyás.) Ha találsz hozzá fényerős 50mm-körüli ("portré") objektívet a kereten belül.... hát akkor szerencséd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!