Jó döntés a Canon 80D MILC fényképezőről váltani?
Figyelt kérdés
Van egy Sony Alpha3000-em es úgy érzem sokkal jobb fotókat tudnék készíteni. Ez mennyire áll távol egy MILC géptől es egy profi dslr-től? Neztem hogy közép kategória a canonnal, de megis a gyakorlatban hogy nez ez ki (hasznalati nehezseg pl)2018. jan. 23. 10:23
11/14 anonim válasza:
Kilences, igazad van!Én mist váltottam egy 750d-ről egy 6300-as Sony-ra.Nekem a 4k és a video funkciók voltak a lényegesek.Nem bántam meg! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Azert akarok valtani dslr-re, mert profi kepeketvakarok keszigeni, jobb az erzekelojuk, gyorsabbak, es megbizhatobbak. Az pedig hogy komplett vagyok e, nem, nem vagyokn az, viszont te aki ezt irtad nezz tukorbe es bocsass meg annak akit latsz. De kulonben sem ez volt a kerdes 😂😂😂😂
2018. febr. 2. 18:55
13/14 anonim válasza:
A MILC-ben ugyanakkora szenzor van, mint a DSLR-ekben, nem tudom hogyan akarsz ennél jobbat visszaváltással.
Azt ugye tudod, hogy a Sony készíti a legjobb szenzorokat?
14/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ez nem teljesen igaz. Nem mind egyforma. A MILC-ben CMOS, mig a DSLR-kben CCD szenzor a több. A DSLR sokkal jobb fényerővel bír, gyorsabb (1/8000 az 1/4000 helyett) zaridőt tud, strapabíróbb mechanika es váz és sokkal inkabb a tudatos fenykep készítés eszköze.
2018. máj. 4. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!