Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik fényképező érné meg...

Melyik fényképező érné meg jobban? Canon eos 700D vagy 200d?

Figyelt kérdés
Körülbelül fél éve fotózok hobbiból. Eddig kölcsöngéppel (Canon eos 350d) próbálkoztam, tanultam meg az alapokat. Kit objektívvel venném a gépet (18-55mm IS STM). Továbbra is csak hobbi gép lenne, de használom rendesen, hetente egyszer-kétszer, és nem szeretném lecserélni (max ha tönkrement). Arra lennék kíváncsi ti melyiket ajánlanátok? Személyes tapasztalat esetleg ezekkel a gépekkel, vagy bármi más ötlet, ajánlat érdekelne. Légyszi csak akkor írjatok, ha érrtelmeset tudtok mondani, nem vagyok kíváncsi beszólásokra. Előre is köszi a válaszaitokat!

2018. jan. 20. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Objektíveket vegyél inkább hozzá.
2018. jan. 20. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalás híján a 4 évvel későbbi modellt váalsztanám.

Azonban #1-nek is igaza van, a tükirefinek pont az az előnye, hogy a célnak megfelelő objektívet tűzheti rá az ember - ha meg tudta venni.

2018. jan. 20. 22:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Megfogadom :)
2018. jan. 21. 20:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
műszaki eszközöknél általában az újabb jobb szokott lenni. de a fotózás alapvetően nem a gépen múlik, hanem a te tudásodon, ismereteiden, szóval azokat érdemes elsősorban fejleszteni, nem csak a gépparkot.
2018. jan. 22. 14:43
 5/5 anonim ***** válasza:
200D, minden szempontból jobb.
2018. ápr. 2. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!