Jó döntés a Canon 80D MILC fényképezőről váltani?
Majd ha már nem hat a tudatmódosító szer, akkor tedd fel újra a kérdést, hátha akkor több értelme lesz!
Vagy az én felfogásommal van baj, az is lehet....
Már csak azt nem értem, hogy hogyan akarsz " Canon 80D MILC fényképezőről váltani ", ha jelenleg " Van egy Sony Alpha3000-em " ???
Lehet, hogy nálad sem nem tiszta valami?...:)
Nekem is 6x át kellett olvasnom, mire megértettem, mit szeretnél (az alanyt-állítmányt legközelebb egyeztesd), megkönnyítve a többiek dolgát, itt a kérdésed kicsit érthetőbben megfogalmazva:
Jó döntés MILC fényképezőről Canon 80D-re váltani?
Van egy Sony Alpha3000-em, de úgy érzem sokkal jobb fotókat tudnék készíteni egy Canon 80D-vel. Ez mennyire áll távol egy MILC géptől es egy profi dslr-től? Neztem hogy közép kategória a canonnal, de megis a gyakorlatban hogy nez ez ki (hasznalati nehezseg pl)
Egyébként valóban, ha az ember minél drágább gépet vesz annál profibb fotóssá válik.
Ha ezt a logikát követjük akkor hogyne lenne érdemes váltani. Sőt, ha veszel egy Canon EOS 5D Mark IV -et akkor már istencsászár leszel.
Valoban, a , lemaradt 😁
Az erdekelne hogy ha eddig egy MILC gepet hasznaltam, mennyire meredek ugras a canon 80D? Es nem leszek jo fotos ha jo gepem van, de idovel oda szeretnek jutni, csak kivancsi vagyok hogy a belepo kategoria mennyire atugorhato? Illetve van e valakinek tapaszralata aki igy vasarolt masik camerat?
Itt egy összehasonlítás:
Megtudod válaszolni, hogy mi az a hiányosság amiért a belépő dslr nem felel meg számodra? Melyik igényedet nem tudja kielégíteni?
Ha nem, akkor csupán pénz kidobás lesz a 80D megvásárlása. Fölöslegesen fog benne állni a pénzed, ha arra amire használnád a belépő váz is megtenné.
Ha van elég pénzed erre a hobbira akkor inkább fényerős objektívekbe és világításba fektesd. Több hasznát fogod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!