Az normális, hogy a Canon 24-105 IS USM L f/4 szinte kopp feketén vignettál a sarkokban 24mm-en f4-en?
Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 13:23
1/10 anonim válasza:
Az még egy 60ezer forintos objektívnél sem normális
3/10 anonim válasza:
Viccet félretéve:
Esetleg másik obival ki tudod próbálni, hogy biztosan az üveggel van baj, vagy a géppel?
4/10 A kérdező kommentje:
Másik objektívvel nem csinálja ezt.
2017. nov. 27. 14:51
5/10 anonim válasza:
Néztem tesztet az objektívről, esetleg keress rá, hogy az ottani tesztképhez képest mit tapasztalsz. (prohardveren volt teszt róla, ott vannak különböző rekeszértékeken lőtt tesztképek a vignettálás mértékéről) Nem tettem be a linket, nehogy kiszedjék, de meg lehet találni. Gugli az első oldalon hozza, ha az obira keresel.
8/10 A kérdező kommentje:
Egy fokkal jobban, de ezek szerint ez normális.
2017. nov. 27. 15:34
9/10 anonim válasza:
Sajnálom. Megértelek. engem is zavarna, ha már ennyit kiadtam érte.
10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem adtam még ki, csak kipróbáltam, hogy vegyek-e.
2017. nov. 27. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!