Black Friday alkalmával mennyivel lesznek olcsóbbak a kamerák?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Canon 700D-t, és most pont kapóra jön a Black Friday. Kb mennyivel szoktak olcsóbbak lenni a termékek pl Media Markt-ban meg ilyesmi helyeken?
2017. nov. 11. 23:22
 1/10 anonim ***** válasza:
[link] kupon 10 % van arra amit akarsz toltsd le
2017. nov. 12. 01:20
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Előtte felviszik, hogy utána azt mondhassák, hogy akciós.
2017. nov. 12. 07:46
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

Egy vicc a Black Friday. Ne éld bele magad nagyon!

Nyitás után egy perccel a jó akcióknál már ott van, hogy "Elfogyott", a többi pedig a túlárazott termékek normális áron történő eladása, vagy olyan cuccok, amik már 2 éve porosodnak a raktárban, mert a kutyának se kell.

A Media Markt egyébként is nagyon drága, úgyhogy garantáltan olcsóbb pl. a Fotoplus-ban, vagy bárhol máshol akció nélkül is.

2017. nov. 12. 08:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Én úgymond "hálásan" gondolok a Media Marktra. Még tavaly vásároltam meg tőlük a gépemet 13%-os akcióval a Red Friday napjukon. Ez 28 ezer forint megtakarítást jelentett. Alapból volt egy 10% -os akciójuk arra a napra, de ha a facebook profilképedet lecserélted egy piros hátterű képre akkor további 3%-os kupont adtak rá.

Az már egy másik dolog, hogy az akció nov 4-én volt, de a gépet dec. 9-én adta át a kezembe a postás.

2017. nov. 12. 09:18
 5/10 anonim ***** válasza:
56%
A kamerák és kiegészítőik árai egy-egy akcióval legfeljebb 10%-ot esnek, ennél többre most se számíts. Ahol ennél több kedvezményt írnak, ott garantáltan túlárazták eredetileg. Tavaly láttam (talán az emagon) olyan 30%-os BF "akciót", hogy még mindig többe került a kamera, mint amennyiért az árukeresőn található üzletek háromnegyede kínálta kedvezmény nélkül. Ha olcsón akarsz hozzájutni, nézz használtat. Kíváncsiságból rápillantottam ebay-re, megbízható eladótól alig használt 700D-t lehet kapni 2 év garival (bár itthonról az nem tudom mennyire érvényesíthető) 115 ezerért, miközben árukeresőn 155-től indul az ára. Ha minden forint számít, akkor itt legalább tényleg spórolsz.
2017. nov. 12. 09:28
 6/10 Ttibo ***** válasza:

"vagy olyan cuccok, amik már 2 éve porosodnak a raktárban"

A black friday lényege pontosan ez! Amerikában tudják is, nem várja senki el, hogy a legújabb cuccok legyenek rommá akciózva. Cél: karácsony előtt kisöpörni a raktárat.

Aki az ebay-t említi az tegye hozzá, hogy ez a mutatvány bukott, h ha a távol-keletről érkezik. Ott Áfa+Vám úgy már nem is 115 a 115!

2017. nov. 12. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
A Black Friday lényege az, hogy a túlárazott termékeket leviszik "normál" árra, de sokszor még úgyis drágább, mint a konkurens üzletben... Nem véletlenül csak a nagy cégek rendeznek Black Friday-t.
2017. nov. 12. 20:20
 8/10 anonim ***** válasza:

#6 "Aki az ebay-t említi az tegye hozzá, hogy ez a mutatvány bukott, h ha a távol-keletről érkezik. Ott Áfa+Vám úgy már nem is 115 a 115!"

Igen, jó hogy ezt is megemlítjük, de a keresésem konkrétan EU-n belüli termékre vonatkozott, ahol nincs ilyen veszély.

2017. nov. 13. 07:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit offtopic, de én pont most figyelem folyamatosan néhány fotós üzlet árait. Simán megcsinálják, hogy egy hétig akciósan hirdetnek egy gépet mondjuk 190.000-ért, mellette áthúzva a 220.000 forintos ár, az akció leteltével pedig normál áron 190.000-ért lehet kapni ugyanazt. Ha képben akarsz lenni a trükkökkel, rá kell szánni legalább néhány hetet és figyelni a változásokat.
2017. nov. 13. 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:

Azoknak az agylágyulásban szenvedőknek, vagy IQ bajnokoknak üzenném akik nem fogták fel elsőre a hozzászólásomat, hogy én 172ezerért vettem meg a red friday akciókor a gépemet aminek az ára a mai napig mindenhol 200ezer fölött tanyázik.

Mit nem lehet ezen felfogni...?

2017. nov. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!