Black Friday alkalmával mennyivel lesznek olcsóbbak a kamerák?
Egy vicc a Black Friday. Ne éld bele magad nagyon!
Nyitás után egy perccel a jó akcióknál már ott van, hogy "Elfogyott", a többi pedig a túlárazott termékek normális áron történő eladása, vagy olyan cuccok, amik már 2 éve porosodnak a raktárban, mert a kutyának se kell.
A Media Markt egyébként is nagyon drága, úgyhogy garantáltan olcsóbb pl. a Fotoplus-ban, vagy bárhol máshol akció nélkül is.
Én úgymond "hálásan" gondolok a Media Marktra. Még tavaly vásároltam meg tőlük a gépemet 13%-os akcióval a Red Friday napjukon. Ez 28 ezer forint megtakarítást jelentett. Alapból volt egy 10% -os akciójuk arra a napra, de ha a facebook profilképedet lecserélted egy piros hátterű képre akkor további 3%-os kupont adtak rá.
Az már egy másik dolog, hogy az akció nov 4-én volt, de a gépet dec. 9-én adta át a kezembe a postás.
"vagy olyan cuccok, amik már 2 éve porosodnak a raktárban"
A black friday lényege pontosan ez! Amerikában tudják is, nem várja senki el, hogy a legújabb cuccok legyenek rommá akciózva. Cél: karácsony előtt kisöpörni a raktárat.
Aki az ebay-t említi az tegye hozzá, hogy ez a mutatvány bukott, h ha a távol-keletről érkezik. Ott Áfa+Vám úgy már nem is 115 a 115!
#6 "Aki az ebay-t említi az tegye hozzá, hogy ez a mutatvány bukott, h ha a távol-keletről érkezik. Ott Áfa+Vám úgy már nem is 115 a 115!"
Igen, jó hogy ezt is megemlítjük, de a keresésem konkrétan EU-n belüli termékre vonatkozott, ahol nincs ilyen veszély.
Azoknak az agylágyulásban szenvedőknek, vagy IQ bajnokoknak üzenném akik nem fogták fel elsőre a hozzászólásomat, hogy én 172ezerért vettem meg a red friday akciókor a gépemet aminek az ára a mai napig mindenhol 200ezer fölött tanyázik.
Mit nem lehet ezen felfogni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!