Melyik fényképezőt lenne érdemesebb megvenni?
Figyelt kérdés
Egy ideje már gyűjtök egy fényképezőre, mert eddig csak a telefonommal tudtam fényképezni. Végre megtudnám venni az első gépemet, de nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb. Ezeken gondolkodtam: Nikon D3300, Canon 700D. Igen, kezdő vagyok, igen egy 100 ezres gépet tervezek venni, nem, nem vagyok 100%-ig tisztában azzal, hogy mit hogy kell, de majd megtanulom..:D2017. máj. 24. 11:42
1/4 anonim válasza:
Mindegy. Azonos árkategóriában azonos képességűeket találsz. Nézd meg, fogdosd meg, és vedd amelyik jobban tetszik.
2/4 anonim válasza:
a canon 700d nem 100ezres kategória de azt vedd ha van rá keret
de utána majd kellhet obi is még...
3/4 anonim válasza:
Ha teheted, mindegyiket a nagyobb átfogású kitben vedd (Nikon: 18-105, Canon: 18-135). Ez elég lesz addig, míg kitalálod, hogy merre akarsz indulni a fotózás témában. Így ráérsz majd akkor másik objektíveket venni.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm!
2017. máj. 24. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!