Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Smena 8M fényképezőt hol...

Smena 8M fényképezőt hol lehet venni újonnan?

Figyelt kérdés

ha tudjátok lécci ne tartsátok magatokban , bármilyen link jó v akár egy bolt címe is pesten belül. neten kerestem de csak használt van sajna, és kitudja h ha megvenném működne e....

köszi mindenkinek előre is ^^ :)

2017. máj. 13. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Újat nem lehet már venni. Nekem van egy, szerintem még jó is. Ezek teljesen mechanikus gépek, úgyhogy soha nem romlik el, max. leejteni és eltörni lehet.

Vagy Lomozz, majdnem azt kapod.

[link]

2017. máj. 13. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyon lehet, de nem egy drága és bonyolult szerkezet :) Én nagymamámnál találtam egy tökéletes darabot. Szerintem keress egy jó állapotúként hirdetett használtat a neten Pesten belül, aztán nézd meg.
2017. máj. 13. 22:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Agyilag megvan, hogy ez egy kb. 40 éves modell? Örülj, ha működőt kapsz használtan.
2017. máj. 13. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem mind működik még. Régen nem ezrével fotóztak, mint most. Nálunk 2-3 év alatt lett ellőve egy tekercs film, talán 300 kép készülhetett vele 20 év alatt.

De mindjárt előveszem pár kattintásra, és körbenézem. Pár csepp műszerolaj csodákra képes. Lehet, hogy még filmet is veszek bele, ha már eszembe lett juttatva. :)

2017. máj. 13. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Hol? Sehol.

Nincs, nem gyártják, vége. Ugyanígy nem kapsz új csöves televíziót vagy detektoros rádiót, és faszenes vasalót sem.

2017. máj. 13. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Én meg MK-27-es kazettásmagnót keresek garanciásat, mert nem akarok venni holmi használtat, mert mi van ha rossz....:)
2017. máj. 13. 23:55
 7/9 A kérdező kommentje:
megy mindenkinek a zöld pacsi :) köszönöm
2017. máj. 14. 01:00
 8/9 anonim ***** válasza:

használt van dögivel

[link]

2017. máj. 14. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is vettem egyet 500Ft-ért, de kézbevéve mint valami gyerekjáték, de legalább működött, pár képet lőttem vele, de aztán valahogy elkavarodott a film, nem tudom. Fúú de nagyon rossz minőségi hatása volt, mint egy darab műanyag vacak :) ettől függetlenül régen sokan használták és értékelhető képeket lehetett lőni vele.
2017. máj. 14. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!