Canon 6D vagy Nikon D610?

Figyelt kérdés

egy haverom kikerte a velemenyem, hobbi szinten fotozom o mar komolyabb szinten uzi. Uj vaz vasarlasa elott all, mindenkep fullframe-t akar venni. Nem vagyok otthon a FF vazak korulotti dolgokban. szerintetek melyik lenne a jo a valasztas, vagy mik az elonyok/hatranyok mind2 gepnel???

Legyetek szivesek "nincs olyan, hogy hobbi fotos" meg "aki fotosnak nevezi magat az minek kerdez ilyeneket" es tarsaik kimenljenek, a tobbieknek elore is koszonom a valaszokat!

#Canon #Nikon #nikon d610
2017. máj. 17. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem 6D-t ne vegyen. Az egy nagy szám volt a szenzorát tekintve, de minden másban kompromisszumos. Idén elvileg jön az utód, bár nyilván drágább lesz, de jobb. Ha nem kimondottan k* sötétre specializálta magát, akkor most az 5D MK3 inkább.

Nikonhoz nem lövök, de vwn két készlet objektívje?

2017. máj. 17. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Sony a7.
2017. máj. 20. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:
jelenleg nikonja van, de el akarja adni objektivvel egyutt, szoval lehet mondani, hogy nullarol indul (objektiveket tekintve). Ugy nez ki h marad nikonnal a tegnapi beszelgetesunkbol leszurve, de azert koszonom a valaszokat, ha esetleg lenne meg vkinek barmi hozzaszolasa ami hasznos lehet szivesen fogadom, nekem is jol johet majd a kessobbiekben! :)
2017. máj. 21. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!