Milyen fényképezőgépet javasoltok?
Hobbira szerintem egy prémium kompakt, jobb bridge megfelelhet. (aminek 1"legalább az érzékelője) Ha teljesen kezdő vagy és szeretsz képeket komponálni, de nem igazán a beállításokkal bajlódsz, vagy ha már azokkal is ismerkednél akkor ezek jók lehetnek ennyi kerettel. Aki minnél kreatívabb képeket szeretne annak meg milc vagy dslr. A jobb minőségű kompaktokba és bridgekben az a jobb, hogy az árban egy jobb objektív is benne van- persze nem tudod cserélni ez nagy hátrány. De rengeteg ember aki egy kitben veszi a tükrösét egész élete alatt nem vesz rá másik objektívet- de legalább tudott vele menőzni...
Neked személyesen ennyi infóból nem tudok konkrét típust írni, ha esetleg többet leírnál akkor talán.
Ha az FZ-50 tetszett, akkor tudom ajánlani az FZ-200-at. Nekem ilyen van, szép képeket készít, nagy a zoom tartománya és -ez nagy szó! - a TELJES zoom tartományban 2.8-as a fényereje! Van rajta vakupapucs, kihajtható az LCD, tudsz rá szűrőt tenni és legalább 400 képet bír egy akksival.
Hobbi szintre tökéletes.
Ennyibe van Canon eos 100d, talán ami zavaró vagy számodra lehet, hogy jobb, az az, hogy a váz mérete kisebb, mint pl egy 700d-nek.
Vagy ilyen árba van Nikon d3300-as.
Ezek kb 130.000ft-ba lehetnek 18-55 kitbe
Nikon D7000, Nikon 18-105mm
Ha videózni is szeretnél akkor egy
Canon 60D, Canon 18-135mm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!