Foto tanfolyamra nem baj ha nincs profi gépem?
A géped meg. Nem azt mondtuk nagyon rossz. Kezdésnek jó. De nem tökéletes. Igaz, hogy gyakorolhat rajta kompozíciót, de ezt egy 20ezres kompakttal, telefonnal is tud. A manuális funkciókkal lesz itt probléma. 2 mp-es záridő, f/3...
Ez tipikus példája a bridzseknek. (nyugodtan lehet így is írni, könyvekben is ezt használják) vagy nagy szenzor, vagy szuperzoom. És szuperzoomban jó is, ekv. 27.2-954. Nagyon nem rossz, sőt. Jó nem szabad egyik véglettől se nagyon jót várni, de nem feltétlen kell addig elmenni.
És nem azt mondom rossz gép. De azért nagyon nem kell isteníteni. Kezdőnek aki nem ismeri a fogalmakat, jó, de annak igazából bármi az. De aki ismeri, az alkalmazni is szeretné. És hiába tanítanak meg neki a tanfolyamon minden csudijó dolgot, min. 2/3-át nem tudja használni.
Kedves Kérdező, ezt nem bántásból írtam, csak én szerintem realistább szemmel tudok erre a gépre tekinteni. És ha kérhetnélek megírnád majd, milyen volt a tanfolyam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!