Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Foto tanfolyamra nem baj ha...

Muki1999 kérdése:

Foto tanfolyamra nem baj ha nincs profi gépem?

Figyelt kérdés
Haliho... karira tanfolyamot kaptam es egy viszonylag jo sony gepem van. Bár most készülök újat venni de a tanfolyamra ezzel megyek szeritem... szóval szerintetek baj?

2016. dec. 24. 23:15
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

#8, tanuld meg értelmezni a mondatokat.

Az összes bridge gépet szidtam nem a Sony gépeit. Hiszen a felső kategóriában ott van az A7 r2 ami fotózásban a legjobb Canont is odaveri és az A7 s2 ami videózásban szintén világtalanul jó. Akármennyire is Canonos vagyok, nem 5DsR-t fogok venni ha lesz annyi pénzem vázra, hanem egy A7 r2-t. A bridge gépek átverések. Különösebben lóf***t nem tudnak, de eladják az ostoba népnek jó pénzért mert "rakat megapixel a képek felbontása és még optikai zoomja is van" áh, csodálatos, egyes bridge gépekért elkérnek egy dslr árát. Tuti biznisz. ;) De nem akarok vitázni ilyen csőlátású emberekkel, úgyhogy további jó értelmezést és boldog karácsonyt! :)))

2016. dec. 25. 23:24
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

#11-es a jó példa arra, aki elment az 1)-es típusú fotós tanfolyamra, ami másról sem szólt, mint a DXOmark statisztikáiról...

Az ilyenek szokták a legbénább képeket csinálni (természetesen photography néven), elemi hibákat vétenek, 0 fantázia, 0 kompozíció, cserébe fejből fújják, hogy melyik vázban milyen csíkszélességű képfeldolgozó processzor van, és 5 tetszőleges objektív közül melyik kapott több pontot valami bugyuta szintetikus teszten, és mindjárt azt gondolják, hogy fotósok.

na látod kérdező, ezért kell kerülni az olyan tanfolyamot, ami kizárólag a technológiára van kihegyezve ;)

2016. dec. 25. 23:29
 13/22 anonim ***** válasza:
Nyugi van emberek. Aki gyakorin válaszolgat fotós kérdésekre az egyik se nagyon profi.
2016. dec. 26. 11:03
 14/22 anonim ***** válasza:

"Nyugi van emberek. Aki gyakorin válaszolgat fotós kérdésekre az egyik se nagyon profi."

:))))

Te sem szoktál nagyon figyelni. Mo egyik legsikeresebb sajtófotósa is szokott itt válaszolgatni (felvállalt névvel).

2016. dec. 26. 11:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Kivétel erősíti a szabályt. Többnyire csak osztják itt az észt.
2016. dec. 26. 14:06
 16/22 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem tudom. Én kb 2 éve használok egy Sony DSC H300-as gépet, de semmi gond nincs vele.

Az megint hülyeség, hogy a bridge gépek sz@rok és semmit nem érnek, ilyet normális fotós nem mond, mert tisztában van vele, hogy nem mindenki profi fotós, nekik pedig tökéletes.

A Sony DSC H300-as a kategóriájában toronymagasan az első, és van benne manuális lehetőség az automata módok mellet, amit egy ilyen tanfolyam után már kitudsz használni, és jobb képeket lőni vele, mint az automata módokkal.

16 évesen meg ne akard már nekem bemagyarázni, hogy te milyen profi vagy, mert körbe röhögöm a fejedet. Tavaly beszélgettem egy 51 éves olasz fotós sráccal, aki 35 éves foglalkozik a szakmával, és Ő maga mondta, hogy még most sem tartja magát profi fotósnak, mert mindig van mit tanulnia. Odaadtam neki a Sony DSC H300-as gépemet, és elég sok mindent mutatott rajta, fotóztunk egy jó pár képet vele, és az Ő véleménye is az volt, hogy nem rossz gép, nem profi tükrös gép, de arra amire megalkották, arra tökéletes. Kezdésnek több, mint tökéletes, aztán ha tetszik a dolog, akkor úgy is jön a tükrös, de ameddig nincs meg az alap, lehet neked több milliós géped, akkor sem csinálsz szebb fotót, mint egy 20 000-es kompakt géppel, mert nem értesz hozzá.

Semmi gond nem lessz, nem fognak kiröhögni vele, nyugodtan mehetsz a Sony-val, remek gép az.

2017. jan. 1. 12:13
 17/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak nagyon köszi :)
2017. jan. 3. 18:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Én ezt teszem hozzá mielőtt még megölnétek egymást.

[link]

2017. jan. 3. 18:25
 19/22 anonim ***** válasza:
Azt én is láttam:)
2017. jan. 3. 19:04
 20/22 anonim ***** válasza:

És ezt a cikket szívesen ajánlanám a "megapixelbu>iknak":D

Nem mellesleg fontos tanulság: nem hiába FÉNYképezőgép, a fény nagyon fontos tényező. Nem hiába "csalt" Pali.

2017. jan. 3. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!