Elképzelhető, hogy a fényképezőnek van valami baja?
Próbáld meg emelni az ISO értéket.
Vagy állíts be automatikus ISO állítást.
Alsó kategória a gép meg hja szántál volna még rá 30 ezret akkor sokkal jobb lehetne ebben a kategóriában, de szerintem működni kéne neki.
Képet ha tudnál mutatni...
#1 folyt.
Vagy lehet hogy éppen az ISO érték csökkentésére van szükség...
A képet kéne látni hozzá
A "nem szép kép" kifejezés egy nagy nulla, pontosan mi a problémád? De egy kompaktnak a "sima otthoni lámpafény" az egyik legszarabb körülmény + a rutintalan felhasználó = rossz lesz az eredmény. Javaslatom: tedd teljes automatára (más üzemmód valszeg úgy sincs rajta) és nyisd fel a vakut.
azóta már sikerölt egy éles képet készítenem, de nagyon nehéz. Automata üzemmódban használhatatlan. A ISO visszaállítással valamivel jobb lett. Még tesztelgetem kicsit és ha nem lesz jobb, akkor visszaküldöm a gépet
gyenge fényviszonyok között ezek a gépek sajnos ezt tudják.
Ha levetted az ISO értéket 100-200 körülire akkor nincs mit tenni.
Amúgy a Samsungod szerintem zajszűrőt használt ha ennél is jobb lett.
A témaválasztásnál még megpróbálkozhatsz olyanok beállításával, hogy éjszakai fényképezés, vagy gyertyafény, illetve lámpafényes megvilágítás és akkor lehet hogy ez is lefuttat egy zajszűrést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!