Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon 5D Mark I vagy Sony A6000?

GáborBm kérdése:

Canon 5D Mark I vagy Sony A6000?

Figyelt kérdés

70 ezerért tudnék venni Canon 5D vázat, 100.000 expóval. Minőség, full frame, de régi és (talán?) zárcsereérett

120 ezerért Sony A6000 szinte új, modern, könnyű, gyors, de csak APS-C.

Ahol használnám: város, buli, kirándulás. Nem függtem rá egy adott témára, mindenfélét szeretek fotózni, minél jobb minőségben.

Szerintetek melyik érné meg?

2016. okt. 12. 11:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Utóbbi. Zárcsere alsó hangon 50-60 ezer Ft. Meg ne akarj cipelni mindenhová egy fullframe vázat.
2016. okt. 12. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Miként épp tegnap (?) írtam, szerintem a felhasználáshoz szükséges objektívpark döntőbb lehet, mint váz.

A 70 nem rossz ár, de én 15 éves elektronikus készüléket csak kilóra vennék, mert egy ilyen idős kütyü egyszer esetleg elhallgat... Mint elhallgatott idáig számtalan mobiltelefon, mp3 lejátszó, cd lejátszó, kompakt fényképezőgép szerte a világban.

Amellett, hát, egyszer vettem nosztalgiából egy régebbi fényképezőgépet (a négy éve megjelent kétszámjegyű Canont cseréltem le a 8-9 éve megjelent egyszámjegyűre), nagyon kiábrándító volt a kis méretű LCD (nem használom szinte semmire, de akkor is), az összes állítási lehetőség kiforratlansága, stb.

2016. okt. 12. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!