Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Sony akciókamerához milyen...

Sony akciókamerához milyen néven találom a tartozékokat az Ebayen?

Figyelt kérdés

Már annyi néven rákerestem, de sehogy nem adja ki, csak aksikat meg nagyon minimális számú ilyen-olyan tartozékot, pedig tudom, hogy létezik ott is.

Nekem egy AS15-höz kellene a Skeleton "száraz" tok, azaz amibe a kamerát lehet zárni de a vízálló tokja nélkül, de az idegesít és sztem azért nem találom, mert több néven is fut ez a kiegészítő (láttam már bicycle helmets és car bracket néven is, más dobozon meg "dry case" néven, na de ezeket az Ebay nem dobja ki, és Skeleton néven se.

Esetleg valaki rendelt már onnan ilyet és tudja? köszönöm

2016. okt. 3. 06:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha nem tesz fel senki ilyet eladni, akkor nem fogod találni.

JS3000 az AS15 kínai reinkarnációja, annak a tokja jó rá, azt találsz.

2016. okt. 3. 12:41
 2/7 A kérdező kommentje:

igen azt láttam, de szóval egy az egyben 100%-ig passzol vagy csak úgy kb?

mert nézegettem azt az ebyayon de sehol egy szót se ejtenek arról h kompatibilis lenne as AS15-el, és megvallom, így kicsit zavar, nemtom megrendeljem-e

köszi (egyébként meg tudom h gyártják ezt "SJ series Helmet Bracket Bicycle stand Car Bracket" néven, csak éppen sehol se találom, csak a doboza került a kezembe de sehol egy gyártó vagy elérhetőség, semmi)

2016. okt. 4. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:

"köszi (egyébként meg tudom h gyártják ezt "SJ series Helmet Bracket Bicycle stand Car Bracket" néven, csak éppen sehol se találom, csak a doboza került a kezembe de sehol egy gyártó vagy elérhetőség, semmi)"

Magadat kevered meg, az nem a Sony tartozék, hanem a kínai.

itt találod a hivatalos Sony tartozékok azonosítóit:

[link]

Egyébként Amazonon lehet venni Sony-t.

2016. okt. 4. 11:21
 4/7 A kérdező kommentje:

ja hogy ne is keressem az ebayen ...aha.

de figyi nem magamat keverem, mert ez az SJ series ennyit tüntet fel amit írtam, viszont aki meg használja a doboz tartalmát azaz a tokot, az AS15-el használja és teljesen oké.

de most én komolyan azt nem értem, hogy ha az SJ camokról lenne szó, hát azoknak eleve még a formája is más

2016. okt. 4. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Bocs, most látom hogy elírtam.

SJ3000 a helyes típus, és igen, megegyezik.

2016. okt. 4. 12:44
 6/7 anonim ***** válasza:
2016. okt. 4. 12:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi, ez az igen!
2016. okt. 4. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!