Főpanelhibás Sony DSC H 100 fényképezőgépemet mennyiért tudnám eladni?
Figyelt kérdés
Kb 6 éve vettem 50 ezer ft-ért. Személy szerint 20 ezer ft-ra gondoltam. Vagy az nagyon sok lenne érte? Köszi előre is.2016. szept. 19. 17:39
1/3 anonim válasza:
Főpanelhibás, azaz egyáltalán nem is működik? Mert akkor semmit nem ér. Az enyémen csak a vaku ment ki, minden más működik, mégse kellett senkinek.
2/3 A kérdező kommentje:
Működik, csak többször kell ki-be kapcsolgatni, elemeket kirángatni belőle, hogy elinduljon. Te mennyiért hirdetted a tiédet? Én arra gondoltam, hogy alkatrészként biztos jó lesz valakinek.
2016. szept. 19. 19:20
3/3 anonim válasza:
Nem hogy hibásat, de még a jót sem lehet eladni csak fillérekért. Manapság pl. a vaterás közösség már ingyen akar mindent. Fórumon csak sznobok vannak, tisztelet a kivételnek, akik csak 100e ft fölött gondolkodnak, többi oldal meg... hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!