Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Sony DSC-H300 fényképezőgépeme...

Odeon kérdése:

Sony DSC-H300 fényképezőgépemet úgy kapcsoltam be, hogy rajta felejtettem a lencsevédőt, lehet e ettől bármi baja?

Figyelt kérdés
Újonnan vásárolt (fent leírt típusú) gépemet véletlenül rajta felejtett lencsevédővel kapcsoltam be, hallottam, hogy háromszor próbálkozott az objektívet kitolni, levettem ugyan, de már későn, aztán kiírta, hogy kapcsoljam ki, majd újra be a gépet. Utána működött, fényképeztem vele, de mintha a képek nem lennének olyan élesek, bár ez este történt, lehet csak a fényviszonyok miatt. Mielőtt kérdeznétek, hogy az eset előtt milyen képet csinált, nem tudom, mert előtte még nem fényképeztem vele. Lehet e ettől ilyen baja, vagy akármi más a gépemnek?

#Sony #életlen kép #lencsevédő #rajtafelejtett lencsevédő
2014. dec. 1. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Intelligensebb. Baja ettől nem lehet.
2014. dec. 1. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Na jó, de ha előtte nem fotóztál vele nem tudod mihez viszonyítani az élességet...
2014. dec. 2. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!