Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Sigma 18-35 1.8 fókuszáról...

Sigma 18-35 1.8 fókuszáról mik a tapasztalatok most őszintén?

Figyelt kérdés

Személyes tapasztalatok érdekelnek. A pontatlan fókuszára mindenhol volt megjegyzés, de azt, hogy a dokkoló mennyit segít elég eltérően értékelték. Valakik szerint minimalizálja a mellélövést, valahol azt írták, hogy dokkolóval sem ajánlott rendezvényekre.

Nem tudom, hogy most egyszerűen arról van szó, hogy akik nagyon panaszkodnak egyszerűen nem tudják normálisan bekalibrálni az obit, vagy akiknek elvileg megszűntek a mellélövések ők tévednek, mert csak hobbiból csinálják és a minimális frontfocust talán észre sem veszik.

Szóval őszintén akinek már volt tapasztalata az optikával mit gondol róla?

Köszi a válaszokat

2016. szept. 10. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Regebben hasznaltam egy ilyen objektivet, nagyon rossz kepet csinalt. Inkabb atalltam fix gyujtotavolsagu objektivekre. (azota mar nem fotozok)
2016. szept. 10. 22:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de a képminőséggel nincs igazából gond. Elsősorban a fókuszra vagyok kíváncsi.
2016. szept. 10. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Az automata fokusz nem jo semmire. Kezzel meg olyan jo amilyen te vagy.
2016. szept. 10. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs baj vele, nem kell egy 70-200 is usm L II fókusz gyorsaságát várni, de nem vészesen rossz.
2016. szept. 11. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!