Fujitsu fényképezőgép tapasztalatok? Vélemények?
Figyelt kérdés
Imádok fényképezgetni, de nem akarok még komolyan belefolyni, csak ilyen kis hobbi szintre kerestem gépet. Találtam is Fujitsu-t, ami viszonylag megfizethető (számomra) áron kapható.
Egy Nikon vagy Canon jelenleg nem a megfizethető kategória nálam, viszont idővel majd szeretnék egy olyat inkább.
Na a lényeg: a Fujitsu gépekkel van valakinek tapasztalata? Könnyen kezelhető? Milyen képeket készít? Milyen kártyát vegyek bele? (Samsung, SanDisc etc...?)
2016. júl. 7. 10:33
1/5 anonim válasza:
Se típust nem írtál, se azt hogy mit akarsz fényképezni, úgyhogy szilvásbuktát mert azt szeretem.
2/5 anonim válasza:
A Fujitsu gyárt fényképezőgépet?
Én csak a Fujifilmeket ismerem.
Mi a típusszáma, ugyanis ég és föld lehet a különbség két azonos márkájú gép között is?
3/5 acelsziv válasza:
Ez kb a "milyen gépet vegyek" típusú kérdés -.-
4/5 A kérdező kommentje:
Boccs. Gyorsan akartam tudakolni, ezért nincs semmi, és ezért írtam rosszul.
Szóval róla lenne szó:
Fujifilm Finepix S9200
2016. júl. 7. 13:23
5/5 acelsziv válasza:
kezdetnek beletanulni jónak látszik. Bár én nem vennék ceruzaelemes gépet. Saját tapasztalat, hogy a saját akksis gépek többet bírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!