Sony SLT A58k vélemények, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 19:58
1/9 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy senkinek sincs ilyen gépe...
2015. ápr. 19. 07:17
2/9 A kérdező kommentje:
Még érdekesebb, hogy csak azok kapnak választ, akik gyenge kompaktok felől érdeklődnek...
2015. ápr. 20. 19:24
3/9 anonim válasza:
Régi, elavult, csak azért van még a boltokban mert a Sony lesz*rja az összes DSLT gépét és nem csinált még újat. Nikon D5200 kb ugyanannyiba kerül de szebb a képe állóképnél és videónál is. Soha ne vegyél olyat ami évek óta ugyanannyiba kerül mert az azt jelenti hogy nem követi a piacot (minden folyamatosan fejlődik ezért vagy ugyanazt egyre olcsóbban kell adni vagy ki kell adni jobb és jobb termékeket, a Sony-nál egyik sem történt már rég, ezért nem használod ki hogy már 2015 és nem 2013 van).
4/9 A kérdező kommentje:
az ajánlott nikon is 2013-as, és nem csak a váz kerül annyiba mint a sony kit-el együtt.
2015. ápr. 28. 06:03
5/9 anonim válasza:
Igen, de amikor kijött 2x annyiba került mint a Sony, ugyanis az egy komolyabb gép. Kit-ben 25K-val több, de megéri.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy komolyabb, de én nem akarom egyik tábort sem erősíteni (canon, nikon bár régebben canon eos 20d-t akartam venni) azzal hogy én is ilyet vennék, meg am. is én szeretnék régi objektíveket (minolta) is használni adapter nélkül, tuti végtelenponttal.
2015. ápr. 28. 14:34
7/9 anonim válasza:
Nem is azért mondom hogy jobb mert Nikon, hanem azért mert 2x akkora a kijelzőjének felbontása (és nagyobb is), jobb a fókuszrendszere, optikai keresője van, nem egy alacsonyfelbontású kijelzőt nyomsz a fejedhez, fényévekkel szebb képeket készít, nem egy halott rendszer stb stb
De ha te meg vagy róla győződve hogy az A58 a legjobb 120K-ért, akkor miért teszed fel a kérdést?
8/9 A kérdező kommentje:
Jó igen, a pentaprizmás keresőt azt én is hiányolom...
2015. ápr. 28. 16:06
9/9 A kérdező kommentje:
Ha másikat kéne e helyett választani se Nikont vennék hanem Pentaxot...
2015. ápr. 29. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!