Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon EOS 1200D? Vélemények?...

Canon EOS 1200D? Vélemények? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Első DSLR gépemet venném. (igen megtaláltam a gugliban az adatait) Először az EOS 700D-re gondoltam, de azt a 60ezret amivel több inkább rákölteném egy tisztességes objektívre.

2015. máj. 8. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó lesz.
2015. máj. 8. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Első dslr-nek tökéletes, bár ha kicsit értesz az adatokhoz, akkor láthatod hogy kicsit kispóroltak a dolgokon, mint a nikonnál, én a pentaxot ajánlanám, több van bennük ugyanennyi árért.

"Először az EOS 700D-re gondoltam, de azt a 60ezret amivel több inkább rákölteném egy tisztességes objektívre."

Ez viszont nagyon jó meglátás, a jó kép titka a jó obi. Ajánlom az utazó obikat 18-200 mm ami szinte mindenre jó, de kösd fel a gatyádat mert drága lesz.

Tanulni a 18-55 mm kit obi is tökéletes, nem olyan egyszerű belejönni a dlsr fényképezéshez.

2015. máj. 9. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem, hogy a kérdező nem egy utazó zoomra gondolt, amikor tisztességes objektívről beszélt. Ezekről ugyanis sokmindent el lehet mondani, de a jó képminőség jellemzően nem tartozik az erősségeik közé...
2015. máj. 9. 08:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Teleobjektívre gondoltam :)

És köszönöm az eddigi válaszokat :)

2015. máj. 9. 11:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Te jó ég, 18-200, mint jó objektív? Remélem, ezt nem gondoltad komolyan.

Egyébként tökéletes kezdésnek a 1200d. Nem nyernél sokat a 700d-vel. Inkább tényleg vegyél egy jobb obit, de az ne 18-200 legyen.

2015. máj. 9. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!