Mit ajánlanátok? Tapasztalatok (? ) (Nikon)
Sziasztok! Vásárlás előtt állok és kíváncsi lennék a véleményetekre. Nikon d3200-on gondolkodom. Egyenlőre tanulásra, gyakorlása használnám, mert főiskolán (leegyszerűsítve)"fotózásra" szeretnék menni.
Nikonról szeretnék véleményt hallani. Emberek fotózására milyen objektívek valók?
Válaszokat előre köszönöm! :)
No, ezen sokat vakaróztam én is!
Végül a D5100 mellett döntöttem, mert annak kihajtható az LCD-je.
Ritkán, de vannak szituációk, amikor ez nagyon-nagyon praktikus. A képfelbontásban elvileg gyengébb, (16 vs. 24 MPixel) gyakorlatilag viszont ez nem jelent semmit, mert úgy sem lesz pénzem olyan optikára, ami 24Mpixelt kirajzol.
Persze, a te szempontjaid lehetnek mások, nekem kifejezetten univerzális felhasználásra kell, és erre a 18-105, illetve 55-300 optikapárossal tökéletesen alkalmas, nekem nagyon bevált, hamar megszerettem.
Ezekkel is lehet portrézni, de ha kifejezetten portréra akarnék optikát, akkor egy fix 85-ös f1.8 optikát vennék - bár ez önmagában annyiba kerül, mint a gép maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!