Green. L márkájú UV, CPL filterek. Vélemények, tapasztalatok?
Nem, csak már kinőttem abból a korból, amikor még hisznek az emberek a csodában.
Amit két dollárért megkapsz eBay-en, az olyan is. Minden héten máshogy hívják, minden héten másik dzsunkán készítik a Tigris-öbölben, de ettől még a kutyából nem lesz szalonna.
Különben meg az internet tele van tesztekkel. Kíváncsiságból elolvastam néhányat, amiben szerepel az általad emlkített márka. Te miért nem teszed ugyanezt? Vagy jobban hiszel az itteni pistikéknek, akik a kitobira megveszik a legolcsóbb szűrőt, és akkor már profi fotósok lesznek, és mivel azt sem tudják, milyen torzításokat okoz egy extra üveglap a frontlencse előtt, ezért fel sem tűnik nekik, és bátran leírják, hogy meg vannak vele elégedve? Ebben az esetben pont neked való a Green L, meg a többi "márkás" kínai cucc. És még olcsók is!
Nem vagyok sem felháborodva, sem "profifotós" - a szónak abban az értelmében semmiképp sem, miszerint profi az, aki ebből él.
Te kérdeztél, én meg elmondtam a véleményemet.
Megjegyzem, kicsit mindig értetlenül állok az ilyen jellegű (vélemények, tapasztalatok?) kérdések előtt. Adott az internet, ahol egy csomó ember (amatőr, profi) véleményét megtalálod, de neked ez mind nem elég, te a gyíkponthus közönség véleményére adnál inkább. Miért? Miben tud többet ez a pár pistike és - esetleg - egy-két tényleg hozzáértő, mint a többtucat, aki ezzel foglalkoznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!