Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Kezdő fotósnak valami jó gép?

Kezdő fotósnak valami jó gép?

Figyelt kérdés
Eddig csak a telefonommal (Huawei P8 Lite) csináltam képeket, de szeretnék már venni egy fényképezőgépet, de nem tudom hogy milyet. Az álomgépem a Nikon D750 lenne, de egyrészt nagyon drága, másrészt kezdőként nem éri meg egy olyat venni. Amit néztem hogy jó lehetne az a Canon PowerShot SX530 HS. Ajánlanátok valami jót? Vagy mi a véleményetek erről a Canonról?

2016. szept. 3. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:

"Az álomgépem a Nikon D750 lenne"

Aztán mihez kezdenél egy objektív nélkül is több mint félmilliós géppel? Egyáltalán, mennyire értesz a szakmához? Alapok megvannak? Záridő, rekesz, érzékenység, mélységélesség, kompozíció?

2016. szept. 3. 19:50
 2/4 anonim ***** válasza:
A Canon-Nikon háborúba nem érdemes kezdőként belefolyni. Vegyél olcsón egy használt gépet, hogy az #1 válaszoló által leírt fogalmakkal tisztába jöjj, aztán majd utána kinézheted magadnak az álomgépet!
2016. szept. 3. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy alap tükrös gépet egy alap obival. Pl Canon 1200d vagy Nikon d3200 kit objektívvel. Azzal tökéletsen megtanulhatod az alapokat, és még viszonylag szép képeket is csinálhatsz.
2016. szept. 3. 21:47
 4/4 Szirty ***** válasza:

Vegyél olyat amit még megengedhetsz magadnak és abból hozd ki amit csak tudsz.

...amit csak TUDSZ!

Ha az kevés, akkor te magad is kevés vagy.

2016. szept. 3. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!