Mi a véleményetek Canon 1200D fényképezőről?
Figyelt kérdés
Első komolyabb fényképezőgépnek venném eddig csak kompakt gépeim voltak.2016. aug. 14. 19:28
1/4 anonim válasza:
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
A lényeg: Képminőségben pont olyan,mint egy 700D(Tesztek alapján még egy kicsit jobb is).A paraméterek alapján valószínűleg ugyanazt a szenzort kapták.Amivel az 1200D kevesebb a 700D-nél:
-Nincs automatikus szenzortisztítás(kb. lényegtelen)
-Kevesebb fókuszpont
-Kevesebb sorozatkép (3 vs 4.8-ez is elhanyagolható-én pl. még soha nem fotóztam sorozatot)
-Alacsony felbontású fix kijelző (460ezer pont vs. 1millió pont-Ez is csak luxus.Az élesség megállapításánál nem a felbontás a lényeg,hanem hogy van-e olyan nagyítási fok,amin a valós képet látjuk.)
4/4 anonim válasza:
Szia :) szerintem ha hobbinak akarod akkor Sony a58 is jo :) en pont most eladom ( komolyabb gépet szeretnek vasarolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!