igazából nézegettem az árkategóriában és van egy olyan ami nem sokkal lépi túl a keretet
Canon eos 1200D + hozzá 75-300mm objektív
2016. jún. 14. 21:33
22/32 anonim válasza:
75-300-assal nem tudsz közelről lovakat fotózni.
2016. jún. 15. 08:22
23/32 A kérdező kommentje:
szerintem mikor a pálya másik végén ugrik a ló az nincs közel...mellesleg nem úgy kell elképzelni,hogy napi szintem....szerintem tavasszal-nyáron-ősszel úgy egy 4-5 alakalommal..de azt senki nem vette figyelembe, hogy írtam , hogy nem csak lovakat mert még a természetfotózás is érdekel ..illetve kb mindenre szeretném használni de legtöbbször természetre ...
2016. jún. 15. 08:29
24/32 anonim válasza:
"szerintem mikor a pálya másik végén ugrik a ló az nincs közel"
Tudod az a probléma hogy mi nem vagyunk gondolatolvasók és nem tudjuk hogy közelről vagy messziről akarsz lovakat fényképezni.
De a természetfotózás terén sem tudjuk elképzelni mit akarsz, mivel nem írtad le. A természetfotó lehet tájkép, amire teljesen alkalmatlan a teleobi.
2016. jún. 15. 10:08
25/32 A kérdező kommentje:
elnézést....engem főleg a makró fótózás érdekel ....virágok ..esetleg állatok
2016. jún. 15. 10:27
26/32 anonim válasza:
150-ből nem fog kijönni a makrófotózás.
Ennyi pénzért csak egy 18-55 kitobisat tudsz venni ami alkalmatlan a makrófotózásra. Venned kell egy makró obit de azzal túl léped a keretet.
2016. jún. 15. 11:17
27/32 A kérdező kommentje:
mint írtam néztem 75-300 mm és csak kicsit lépném túl a keretet de persze csakis hobbifotózásra
2016. jún. 15. 11:22
28/32 A kérdező kommentje:
nem profi gépet szeretnék...kezdő vagyok ...az árkategóriába keresem a legjobbat amit úgy kb mindenre lehet használni
2016. jún. 15. 11:38
29/32 anonim válasza:
Szerintem jó döntés a 70-300, habár sokat fogsz vele szenvedni, de azzal is lehet szépet alkotni. Biztosan sokan lehurrogják, akik szerint a 2.8-as kategória alatt csak mocsok és fertő található, ami azonban nem igaz. Hobbira a leggagyibb objektívekkel is nagyon egyszerű mutatós képeket készíteni, egyik ismerős se fogja azt mondani, hogy "oké-oké, szép meg minden, de kicsit erős a kromatikus aberráció, kicsit vignettál, ráadásul a szélek felé 5-szörös nagyításban kivehető, hogy kevésbé éles, mint középen". Ettől nem kell tartanod, és cserébe hatalmas előrelépés egy telefonos kamerához, kompakthoz képest.
2016. jún. 15. 12:06
30/32 A kérdező kommentje:
későbbiekben szeretnék komolyabban is foglalkozni vele de pillanatnyilag 15 évesen nem szeretnék rögtön 300-400 ezres gépeket venni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!