Valaki el tudná magyarázni, hogy mi pontosan az objektív, miért számít a mérete? Pl. Mi a különbség egy 18-55 és egy 18-105 méretű objektív között, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez fontos szempont fényképezőgép vásárlásakor. Ha általános hobbifotózásra szeretném, milyen objektívvel célszerű venni a gépet?2016. jún. 12. 12:53
21/22 anonim válasza:
Nem a válaszoddal volt a baj, hanem azzal, hogy nem a kérdésre válaszoltál, ráadásul olyasmit ami csak sarkítva volt igaz és amikor erre felhívták a figyelmed még Te voltál felháborodva és rohantál neki fejjel a többieknek. Mindegy, hidd azt, hogy Te vagy helikopter, de azért nagy tételben ne fogadj rá! ;)
22/22 anonim válasza:
Egyébként mos bele trafáltál. Én tényleg egy helikopter vagyok.
Kompakt gépre(Canon PowerShot SX130) pvc csövekből barkácsoltam egy előtétlencse (Kenko 2X) tartót.
De amire a legbüszkébb vagyok, hogy a világon egyedülálló kamerastabilizátort fejlesztettem ki( külön weboldala lesz)...De a legszebb, hogy egy templomi esküvőt egy olyan kompakt filmes géppel fényképeztem végig, amit a vőlegény nyomott a kezembe, amiről csak később derült ki, hogy nincs is benne film....és még ne is legyek helikopter??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!