Ha a legutolsó darabig szétszedek egy Nikon D3000-ret és összerakom akkor a fázis eltéréses AF-et tudom házilag kalibrálni az, , AF fine-tuning" lehetőséggel?
Más értelmesebb komment? Nincs?
Robbantott fotót szeretnék csinálni a gépről és szedtem már szét gépet csak az MILC volt.
1: Nem tudod a legutolsó darabig szétszedni, egy csomó minden ragasztva és forrasztva van benne.
2: Az AF fine tuning nem ment meg, ha rosszul rakod össze, ahhoz képest minimális a korrekció, amit el tud végezni.
3: Rengeteg "hogyan kell szétszedni és összerakni" videó van a neten, pl. https://www.youtube.com/watch?v=Opeaa1_XpwY. Tear down és disassembly a fő kulcsszavak. De éppen ezért nem tudom, mennyi a haszna egy újabb robbantott fotónak, tekintve hogy jelentős esély van arra, hogy kinyírsz egy remek gépet. Remélhetőleg tisztában vagy a saját korlátaiddal.
És már megvan a géphez a hivatalos szét és össze szerelési útmutató.
Egyébként szinte egy ilyen bontott ábrát sem találtam DSLR-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!