SOS! NIKON D80 vagy D3000?
most akkor melyik ?
Fejtsétek ki bővebben kérlek... :/
Jóember, a google a barátod, nem kell félni nem harap, vesd össze az adatokat, többnyire pontosak. Segítek :D
Mit akarsz milyen céllal ez döntsön már ne az h itt mit mond a jónép :) Melyik paramétere szimpatikus.
Köszönöm az értelmes hozzászólást.....
Jóember, mi van ha már láttam, összevetettem, de ennek ellenére kíváncsi vagyok másnak is a véleményére. Jól tudjuk, milyen az internet, és ha valamit el akarnak adni. Nem mindig az igazat kapjuk. Egyébként meg senki nem kérte, hogy Neked kötelező ideírni, jó ember, ha nem tudsz normálisan válaszolni, minek írsz bármit is ? Mindenki hagyja meg magának az ilyen véleményét, és elvileg ez az oldal azért lett létrehozva, hogy KÉRDEZZENEK az emberek. Ha ez neked nem tetszik, miért vagy egyáltalán az oldalon ? JÓ EMBER ......
Szerintem D80 a vázmotor, a kereső nagyítása, a váz felépítése és a fogása miatt.
Én legalábbis mindenképp ezt választanám a kettő közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!