Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon AF motoros közgyűrű,...

Nikon AF motoros közgyűrű, vagy nem tudom hogyan nevezzem?

Figyelt kérdés
Van egy nikon D3000-es vázam, amiben nincs AF motor. És van több olyan objektívem amiben nincs saját AF motor és vázét használná. Ehhez keresek valami olyan köztes gyűrűt vagy adapter, amiben van egy AF motor és tudná működtetni. Nem tudom sajnos jobban körülírni mit is akarok. Várom a válaszokat és a kérdéseke... :)

2015. ápr. 8. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Jé. Én úgy tudtam eddig, hogy ez vagy benne van az objektívben a motor vagy nincs, és akkor Manuálisan tekergetsz végig. Ez új. Engem is érdekelne a válasz. Bocs, hogy nem tudtam segíteni.
2015. ápr. 8. 10:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nem létezik ilyen...

Van vagy AF motor, és akkor van AF - vagy nincs, és marad a manuális élességállítás. Szerintem köztes nincs.

2015. ápr. 8. 10:26
 3/4 A kérdező kommentje:
A legtöbb objektívben tényleg van saját AF motor. Csak nekem lenne 2db olyan obi ami picit komolyabb akar lenni, de nincs benne gyárilag AF motor. Az egyik ismerősömnek D90-es gépben magában a vázban is van AF motor és neki hibátlanul megy is vele. Bízom benne, hogy van valami köztes megoldás.
2015. ápr. 8. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg nincs...
2015. ápr. 9. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!