Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Nikon D3300 tájfotózásra...

Nikon D3300 tájfotózásra alkalmas szerintetek, hobbi szintre?

Figyelt kérdés
Nem akarok profi lenni,csak szeretnék a telefon kameráról picit fejlődni,mert imádom a tájat fotózni.
2016. máj. 18. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
A gyártási számot kell megnézni. Ha az utolsó számjegy 4, akkor kimondottan jó tájfotózásra, ha 5 vagy 9 akkor még szintén jó lesz, bár az már nem kimondottan tájfotózó D3300. Ha az utolsó számjegy 0 vagy 2, az egyáltalán nem alkalmas erre a célra.
2016. máj. 18. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy jó objektívvel, igen.
2016. máj. 18. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
7%

Bár a Nikon ezt inkább gombolyagokkal játszó cicák fotózásához fejlesztette ki, azért nagyon óvatosan, kellő körültekintéssel akár még tájakat is meg lehet vele próbálni valamilyen szinten exponálni. De erősen javasolt, hogy legalább egy cica legyen a képen...valahol....

Ha plüss a cica , hát még az is jó.......

2016. máj. 18. 23:07
 4/7 acelsziv ***** válasza:

[link]

Szerinted? Alkalmas rá? :D

2016. jún. 3. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Ismertem egy srácot, aki szintén ilyennel kezdett tájakat fotózni, aztán egy nap mindennek vége lett...

Én mondtam neki, hogy abból baj lesz, de nem hitte el...

Én szóltam neki, hogy azt a medve barlangot nem kéne eröltetni......

Pedig csak a nagy fényerejű obit akarta kipróbálni....

2016. jún. 3. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Megvettem ,nekem hibátlan,kamionban a hetek alatt remek hobbi lett,egy a baj,drága volt a 256-os sd kártya :)
2016. jún. 3. 14:44
 7/7 anonim ***** válasza:
256 MB-os, vagy GB-os ? Nem mindegy.
2016. jún. 3. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!