Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen természetfotózásra és...

Milyen természetfotózásra és hobbi célra alkalmas fényképezőgépet ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés
Illetve, ha erre alkalmas gépet vennék, mondjuk egy obival tudnék csinálni makro képeket is? Körülbelül 80-90. 000 forintot szánnék a dologra, de nem tudom elég lenne e ennyi rá. Aki tud, kérem segítsen!
2013. ápr. 6. 06:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100 körül lehet kapni a canon 1100d t. Tükrös. Alap, belépő szint, de fejleszthető komolyabb obikkal. Szal jobb mint egy drága kompakt gép. Makro persze készíthető ezzel is. Szerintem ezen az áron ez éri meg. Mondjuk ha használt kép is megteszi, kapsz komolyabbat, de biztosabb az ùj, garanciácal.
2013. ápr. 6. 06:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Ja, Canon 1100D. Nikon D3200-at néztem ki magamnak, de megláttam első által is említett Canon-t 100ért táskával, kártyával, ami nem hátrány. (Végülis itthon is van pár kártyánk, de mindegyikhez tartozik kompakt gép vagy kamera, így a kártya is jól jött.)

Papíron ugyanazt tudja, mint a Nikon alapobjektívje.

És nem túlzottan olvastam még róla rosszat.

Nekem tetszik.

Nem tökéletes. De tökéleteset sz.v.sz. 200-300 felett keress még mellé 4 objektívvel.

2013. ápr. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!