Dióhéjban melyik szám mit jelent a fotózásban, (ISO, apertúra, záridő. ) Hogyan függnek össze?
Ja, azt magyarázd meg nekem, hogy mivel kapsz több infót, ha valaki idemásolja ugyanazt a választ, vagy ha kapsz egy linket.
Mitől hozzáértőbb az, aki google-ben rákeres és bemásolja?
Egyébként meg akkor írd bele a kérdésbe, hogy csak kézzel beírt, hozzáértő választ vársz.
??? :D Írjam bele a kérdésbe...? Szerinted olyan választ várok ami NEM hozzáértő?
Semmitől sem hozzáértőbb az, aki google-ben rákeres és bemásolja, az hozzáértőbb aki évek óta foglalkozik fotózással, és kisujjból kirázza hogy mi micsoda. Nekik szólt a kérdés. Azt hittem ez magától értetődő.
Igen alapinformációkról kérdeztem alap dolgot, mert amiket előtte olvastam róla, az arra volt elég hogy valami fogalmam legyen a dolgokról, ezt akartam kiegészíteni egy tisztázó, átfogó, pár mondatos leírással, valakitől aki ért hozzá. Akinek nem az a szakértelme hogy rákeres, és ide másolja. Értesz már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!