Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőgépet ismerte...

Milyen fényképezőgépet ismertek, amin van B-záridő?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A közeljövőben szeretnék majd fényképezőgépet vásárolni! Hosszú expozíciós képeket szeretnék készíteni, ezért olyan gépre van szükségem, amin van B-zár idő. Amikor az interneten rákerestem a fényképezőgépekre, akkor egyik gép leírásában sem találtam erre vonatkozóan adatot, még olyan gépben sem, amiben tudom, hogy van ilyen funkció. Lehet, hogy valamit elnéztem?
2016. jan. 16. 12:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet.
2016. jan. 16. 18:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Aki azt állítja, hogy egy közönséges témára rákeresve nem talál semmit, az ködösít, mellébeszél, kamuzik, stb, ízlés szerint bővíthető.

Mert például:

[link]

B záridő igen

[link]

B záridő nem

2016. jan. 16. 18:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Kedves Második hozzászóló. Én erre az oldalra nem jutottam el. Nem kamuztam és nem ködösítettem. Ahol én nézegettem azok inkább webáruházak voltak. Olyan webáruházat is néztem, ami optikai eszközökre specializálódott és nem írta, hogy van-e vagy nincs. Lehet, hogy azért nem írta mert nem volt benne. Köszönöm a válaszokat!
2016. jan. 17. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Na ezért kéne az iskolában számítástechnikai alapismereteket tanítani, például "hogyan keressünk hatékonyan" lehetne az egyik havi tananyag címe. Mert hogy a hetven éves nagyanyám nem tud tisztességesen guglizni az még érthető...
2016. jan. 17. 20:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekünk tanítottak, de nem igazán foglalkoztam vele túl sokat meg a tanárok sem :D Egyébként ahogy nézem b-záridő csak tükörreflexes gépeken van bridge gépeken nincs, vagy eddig egyet sem találtam, de lehet, hogy csak rosszul kerestem rá :D
2016. jan. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!