Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Tundátok vmi "kezdő" fényképez...

Tundátok vmi "kezdő" fényképezőgépet linkelni?

Figyelt kérdés

szeretnék elkezdeni kicsit foglalkozni ezzel :)

ezért szeretnék vmi olcsó + jó gépet kezdéshes

Mire kell ilyeneknél figyelni?

2016. jan. 12. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:

keretösszeg?

elvárások?

célok? (a "foglalkozni" az nem cél, vannak akik mobillal is marha jó képeket lőnek, tehát nem feltétlen kell a "foglalkozni"-hoz százezres felszerelés, ha olyasmivel akarsz "foglalkozni", akkor lehet, hogy több százezer is kelleni fog a minimális célhoz)

2016. jan. 12. 22:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre a célra a legpéztárcabarátabb megoldás egy használt DSLR. Kezdetnek tökéletes.

[link]

2016. jan. 13. 02:55
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Én egy éve kezdtem el komolyabban ráállni a fotózásra, és megfogadtam a nagyok tanácsait, nem dőltem be a megapixel átveréseknek, hiszen elsősorban nem ez a fontos. Egy EOS350D vázat vettem (kb 10ezer expoval 20ezer forintért) egy bajonett átalakítóval, és azóta összeszedtem hozzá már 6 db hibátlan ősrégi objektívet, pót akkut, stb. Kb most tartok ott, hogy kicsit túlléptem egy mostani belépő dslr gép árát, de van egy szerényebb gépem és az igényeimnek megfelelő objektív-parkom. Persze ez kényelmi hátrányokkal is járhat, mert ezekkel a régi objektívekkel pl ugrik az auto fókusz, minden csak manuálban megy, viszont nekem pont ez volt a célom és nem bántam meg. Ha most mindenből újat vettem volna, szerintem a hasonló tulajdonságú objektívekkel egy mai belépő dslr váz már jóval milliós összeg fölött járna, így pedig alighogy túlléptem a százezres keretet. Tanulni, ízlelgetni a dolgokat pedig szerintem ez így tökéletes. Persze figyelem a mai technológiát is, és már ki is szemeltem a következő gépvázat, de az alapokra, és hogy tényleg megtanuld a gépet kezelni és egyáltalán kipróbáld magad a fotózásban, nem feltétlenül kell sok pénzt áldozni.
2016. jan. 13. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!