Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Dióhéjban melyik szám mit...

Dióhéjban melyik szám mit jelent a fotózásban, (ISO, apertúra, záridő. ) Hogyan függnek össze?

Figyelt kérdés
2016. máj. 17. 22:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk én ezt nem értem. Miért kellett volna leírni, ha tényleg mindenütt le van már írva? Félretéve azt a kérdést, hogy ezek szerint te is képes voltál az információ összeszedésére, tehát a kérdést sem kellett volna kiírni. Zoligyerek csak jót akart, jól meg is kapta a magáét. :D
2016. máj. 18. 14:25
 12/22 anonim ***** válasza:

Pontosan. Ha te is utána tudsz nézni, miért valaki más másolja be ide neked ugyanazt?

Teljesen értékelhető volt az első válasz, miután ott szerepelnek az alapdolgok. Miért kellene ide másolni, ha rákattintasz, és el tudod olvasni?

Használd a google-t.

2016. máj. 18. 14:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy tud-e valaki cikkeket linkelni miután beírja ezeket google-be, csak egy rövid összefoglalóra volt szükségem. Reméltem lesz valaki aki megérti, és ad egy választ úgy ahogy a második válaszoló meg is tette (ismét köszi). zoligyerek "dióhéjban olvassál" stílusa miatt reagáltam úgy ahogy, mert ez tipikusan az a mentalitás ami az egész oldal lényegét rontja, ez a "nesze rákerestem" nem segítség és nem válasz.
2016. máj. 18. 14:44
 14/22 anonim ***** válasza:

Ne bújj előrángatott érvek mögé. Legyen tartásod. Nyugodtan elismerheted, hogy Zoligyerek stílusa nem érdemelte meg ezt a gyöngyszemet:

"Attól hogy idekúrsz pár másodpercnyi böngészés után két linket egy "olvassál" felszólítással, nem fogsz annyira okosnak tűnni mint amennyire elhiszed magadról"

sem, és a másikat sem.

2016. máj. 18. 15:01
 15/22 A kérdező kommentje:

Ezek nem előrángatott érvek, ha órákig szeretnék a témában olvasgatni akkor egyből a google-t nyitom meg, ha csak egy gyors kérdésem van amire egy rövid válasz is elég, akkor jövök ide. Aki ezen az oldalon olyan válaszokat ad hogy használd a google-t az nem érti az egészet, mert ezzel kb. a kérdések 90%-a "megválaszolható". És éppen ezért DE, megérdemelte, mert valóban csak idekúrta azokat a linkeket.

Ha mondjuk úgy kezdi, hogy "nem tudom pontosan de ezeket a linkeket találtam, hátha segítenek" az már egészen más, nem? Egészen másképp is reagáltam volna.

2016. máj. 18. 15:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Köszönőm az elismerő szavakat Tanítóbácsi! (nagy T, figyeled?) Remélem még szürcsölhetjük kiapadhatalan tudásod forrását. A két link meg pont az olyannnak való, aki feltette ezt a kérdést. De akkor még nem sejtettem, hogy ki áll a kérdés mögött!! Már megbántam, borzasztóan restellem magam...
2016. máj. 18. 19:14
 17/22 A kérdező kommentje:

Najó vagy én nem értem vagy te.

A lekezelő stílusra válaszoltam lekezelő stílusban. Ilyen egyszerű. Tökjó a két link, ügyes vagy, csak nem válasz a feltett kérdésre (persze tartalmazza a választ is, de akkor már miért nem ajánlod fel az összes fotóskönyvet?). Ha nem tudsz érdemlegesen válaszolni, akkor minek válaszolsz? A második válaszoló megértette a kérdést, és-ha már tanítóbácsizunk akkor-Tessék róla példát venni:D

2016. máj. 18. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez egy olyan kérdés, amire két perc alatt megtalálod a választ, és nem kell hozzá más segítsége. Ha kíváncsi vagy rá, beírod a Google-be. Miért kell, hogy más begépelje neked vagy kimásolja azt, amit te is ugyanúgy meg tudsz keresni?

Annyi idő alatt, amíg beírtad ezt a kérdést, rég megtalálhattad volna a választ. Nem sokszor szoktam egyetérteni Zoligyerek válaszaival, de most neki adok igazat. Megkaptad a választ, csak nem ide begépelve.

Próbálj egy kicsit önállósodni, mert ez az oldal nem arra való, hogy mások keresgéljenek helyetted. Nem kell rajta megsértődni, ha ezt mások is így látják.

A stílusról meg annyit, hogy magadat is leírod vele. Nekem írhat valaki akármilyen lekezelő stílusban, nem fogok lesüllyedni a szintjére. Plusz, az első válaszban nem volt semmi lekezelő, a te válaszod viszont otromba volt.

Amint bemutattad, te is meg tudtad találni a választ, felesleges volt itt bohóckodni vele.

2016. máj. 19. 10:05
 19/22 A kérdező kommentje:

De még mindig ezt az "írd be google-be" hülyeséget nyomod hát tényleg nem érted amit írok? Nem, nem az kellett hogy más gépelje be helyettem, nem egy cikksorozatot kerestem, csak annyit, hogy !aki jártas a témában!, összefoglalja pár mondatban.

Aki nem jártas a témában az nagyon okosan ideszúrhatja hogy "ott a google", hogyne. Tényleg ott van, kösz az infót, de nem neked szólt a kérdés. Ennyi erővel szűnjön meg az egész GYIK mert úgyis mindenki rá tud keresni magának nem? Téged is idegesítene ha ilyen semmirekellő választ kapnál.

2016. máj. 19. 11:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Engem az idegesítene, ha ennyire sem lennék képes magamtól.

Te még mindig nem akarod megérteni, hogy ez olyan alapvető kérdés, amit felesleges idepötyögtetni, mert ezerszer le van írva mindenhol.

Ez az oldal arra való, hogy az ember gyakorlati tapasztalatokról kérdezzen, véleményekről. Nem arra, hogy alaptudást ötezredik alkalommal ideírkáljanak.

Hidd el nyugodtan, hogy Zoligyerek is tudja, mi az a záridő.

Vannak olyan kérdések, amikre lehet válaszolni, meg vannak olyanok, amire az a válasz, hogy ott a google. A tiéd az utóbbi kategória. Nem kell megsértődni azon, hogy nem végzik el mások helyetted ezt a kétperces feladatot.

2016. máj. 19. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!