Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon eos 7d mark II vagy 5d...

Canon eos 7d mark II vagy 5d mark III?

Figyelt kérdés

Ha az árat nem figyeljük melyik érné meg jobban?

Videózni is szeretnék vele, sport és portré fotózásra is használnám.

2016. máj. 15. 22:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Igaz, hogy nem szerencsésen fogalmazta meg a kérdező a kérdést, de igenis van értelme, mégpedig pont az, amit a második válaszolónak sikerült is leírnia.

Mindkét gépben van olyasmi, ami egyes felhasználási területeknél jobb, mint a másik. Oda-vissza, és ezért nehéz dönteni.

A sporthoz jobb az újabb AF rendszer a 7d-ben, pont sporthoz fejlesztették, míg portréhoz jobb az 5d full frame-je.

Zener, nem tudom, mit okoskodsz itt, ha neked az az egyetlen érved egy gép mellett, hogy abban nagyobb az érzékelő. Ennél azért behatóbban meg kellene nézni. A 7d mark II-őt letrabantozni nagyfokú tájékozatlanságra vall. Szerintem ne osztogass tanácsot.

És még te szólod le a kérdezőt, hogy mond egy drága gépet, amikor te azzal kezdted, hogy villogtatod a Hasselblad nevet. Bagoly mondja verébnek...

Sajnos ennek az oldalnak sajátossága, hogy nem lehet semmit kérdezni, mert rögtön jön, hogy nem értesz hozzá, nem való az neked. Ne vedd magadra, kérdező...

Visszatérve a kérdésre, én is sokáig gondolkodtam a két váz között, végül nekem többet számított a FF, mint a fókuszrendszer, mert én nem fotózom sportot. Szerintem dönts az alapján, hogy melyikre használnád többet.

2016. máj. 16. 20:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó a válaszod:) akkor lehet hogy inkább az 5d lesz :)
2016. máj. 16. 21:06
 13/14 anonim ***** válasza:
33%

1, nem védenem kéne magam, hiszen amit írtam elég világos

2, első válaszom utolsó sora a lényeg, ahogy a kedves beleugató 11-es is megállapítja (köszönöm)

3, senki nem hasonlította egyik vázat sem egyik autómárkához sem, az csak példa volt

4, a kérdés már fäszul volt megfogalmazva, és ezen még most is kurvä jól tudok szórakozni

2016. máj. 16. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:
44%

Te nagyon szánalmas ember lehetsz, zener, ha órákon át ilyesmin tudsz szórakozni.

Egyébként meg semmi értelmeset nem írtál azon kívül, hogy osztod az észt a semmiről, meg lejáratod magad.

Lehet, hogy a trabant példa volt, de egy trabant-ferrari párosnak semmi köze egy 7d II-5D III páros viszonyához. Tehát a példád értelmetlen.

Köszönjük a hozzászólásaidat. Ja, lehet, hogy te ugatni szoktál, én nem.

2016. máj. 17. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!