Canon Eos 1D Mark II-t kapni még valahol használtan? Nincs sehol, egy aprón sem.
Figyelt kérdés
Vagy már tönkrementek (kétlem...), vagy nem éri meg senkinek sem eladni?2015. aug. 8. 19:46
1/4 anonim válasza:
Is-is. Nagyon régi gép, még N-eset sem találsz sehol, nem hogy simát. Alkatrész utánpótlása már nincs, ráadásul ezeket jó részt profik használták el, így vagy végleg feladták, vagy olyan állapotban vannak, hogy nem éri meg eladni. Most őszintén, te mennyit adnál egy ilyenért?
2/4 A kérdező kommentje:
Egy 1-200e expos gépért, ami külsőre még szép és elektronikusan is ok, akkor a vázért 50-60e ft-ot tudnék.
Amúgy aztán végül találtam a jófogáson de nem jó állapotúak nagyrészt, vagy pont mark II nincs...
2015. aug. 9. 07:19
3/4 anonim válasza:
Ha nagyon ilyet akarsz, külföldi oldalakon kell szétnézni. Én találtam többet is, simát, N-est, de bőven nem 50ezerért.
ebay.at
willhaben.at
4/4 anonim válasza:
Épp ez az, 50-60 ezerért senki nem ad el egy jó állapotú mkII-t. Akkor inkább megtartja másodváznak vész esetére, vagy a gyereknek játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!