Filmezésre milyen tükörreflexes kamerát ajánlotok?
A DSLR nem olcsó kategória.
Mindenképp egy Canon 70D-t ajánlanék, mert van felvétel közben is autófókusza. Azért az sokat számít. Ezen felül számos egyéb nagyszerű videós erőssége van. Érdemes stm obit venni hozzá, mert az lényegében hangtalan.
Első vagyok.
Én anno kimondottan ellenségesen fogadtam a dolgot, pont azzal az indokkal, hogy nem arra való. Külön kamerám volt, ami két éve tönkrement és akkora időszerű volt egy DSLR fejlesztés is. A kettőt külön nem engedhettem meg magamnak, de addigra némileg megpuhított néhány felvétel, amit láttam a témában.
Az eredmény minden várakozásomat felül múlta. Hihetetlen felvételeket készít ami pláne extra szép ha HD TV-n nézi az ember. Nem rég mutattam egy ismerősnek egy utazási home videómat, amire azt mondta, hogy tiszte dok film érzése volt nézés közben. Ugyanis nem csak a felvétel minősége nagyszerű hanem a széles látószögű obik is olyat eszközt adnak a felhasználó kezébe, amit a turista videó kamerák zöme képtelen. Szóval engem meggyőzött, de megértem azt is aki első hallásra idegenkedik tőle. Mindenesetre egy nagyon profi minőséget kap az ember a kezébe így töredék pénzért.
Amúgy most már hihetetlen sok helyen alkalmazza a szakmai réteg is, nem véletlenül.
Összességében ezt semmiképp, nem nevezném divatnak inkább a lehetőségek ésszerű kiaknázása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!